MOBILE EVENT LOKALER

coodo Business er mobile erhvervslokaler til forretninger og virksomheder der ønsker at skille sig ud med en unik profil.

“Med coodo ønsker vi at vise erhvervslivet hvor let det er, at adskille sig fra konkurrenten og styrke sit brand med eksklusive mobile erhvervsmoduler.”

Uanede muligheder

Mødelokaler, kantine i det grønne eller mobile kontorpladser

coodo pavilloner har mange anvendelsesmuligheder og et bæredygtigt koncept. coodo kan være fritstående mødelokaler, kantine i det grønne eller mobile kontorpladser. coodo kan også udlejes som wellness modul, yogastudie eller fitnesscenter. coodo kan være præcis hvad du ønsker.

Specialiserede løsninger

Etablér fx. en juicebar, popupshop eller café

Med specialiserede løsninger kan coodo designes til forskellige funktioner. Med grundmoduler på hhv 9 m2, 24 m2 eller 32 m2 er mulighederne mange. Etablér fx. en juicebar, popupshop eller café. Med et bredt udvalg af coodo partnere, kan coodo indrettes præcis til det formål du drømmer om for din virksomhed.

Stærk mobilitet

Placér coodo i bymidten, i skoven, på strande

Den stærke mobilitet giver mulighed for skiftende lokationer. Placér coodo i bymidten, i skoven, på stranden eller på havnepromenaden. coodo kan også placeres i den private park eller på virksomhedens tag. coodo kan placeres næsten hvor som helst. Dét er stærk mobilitet.

Læs mere coodo modellerne